منو

عمل جراحی پروتز سینه + مزایا و مراحل پروتز گذاری در پستان

فهرست مطالب

هدف از عمل ایمپلنت سینه یا پروتز سینه بازسازی سینه از طریق حجم دهی به آن می باشد. عمل پروتز پستان جزء محبوب ترین جراحی های زیبایی است که جایگزین مناسبی برای بافت طبیعی سینه است که به حفظ ظاهر زنانگی کمک بسیار  می کند. پروتز به ایمپلنت پستان نیز معروف است. اگر شما نیز به دنبال این هستید که بدانید عمل پروتز سینه به چه صورت انجام می شود ؟ چه مزایا و معایبی به همراه دارد و یا اینکه می خواهید بدانید جراحی بزرگ کردن سینه ها همزمان با چه عمل هایی قابل انجام است ، با ما همراه باشید. 

 

جراحی پروتز سینه در تهران - دکتر رفیع

 

جراحی پروتز سینه 

باید بگویم که برای انجام جراحی بزرگ کردن سینه نیز همانند سایر عمل های جراحی ابتدا متقاضی ، تحت بیهوشی عمومی یا بیحسی قرار می گیرد و پس از کسب اطمینان در این رابطه پزشک یک برش کوچک در پوست ایجاد می کند. این برش های می توانند در نواحی مختلفی از سینه ایجاد شوند که انتخاب نوع آن ها به تکنیک مورد استفاده جراح ، اندازه پروتز ها و فرم سینه های بیمار بستگی دارد. اما به طور کل پزشک می تواند برش ها را در هاله سینه ، زیر سینه و روی چین افقی آن و زیر بغل ایجاد کند. معمولا برش های ایجاد شده برای کاشت پروتز سینه در محلی ایجاد می شوند که احتمال به جا ماندن جای زخم و بروز اسکار بسیار کم و در صورت باقی ماندن قابل مشاهده نباشد. 

پس از طی کردن مراحل فوق ، نوبت آن می رسد که پزشک پروتز ها را درون بافت سینه وارد و جایگذاری کند. پروتز ها می توانند یا در زیر باقت سینه و بر روی عضلات سینه قرار گیرند یا در زیر عضلات قرار داده شوند که این مورد نیز به نوع و جنس پروتز ، میزان افزایش حجم و سایز سینه توسط بیمار ، کیفیت و ضخامت پوست بیمار و بافت های زیرین و ساختار های پستان و غیره بستگی دارد. در اخر نیز پس از اینکه پزشک ایمپلنت ها را درون بافت سینه قرار داد ، برش های ایجاد شده را در چند لایه با نخ قابل جذب دوخته می شوند و بر روی آن پانسمان قرار داده می شود. این پانسمان ها تا زمانی که شما از سینه بند های طبی استفاده کنید باید استفاده شوند.

انواع پروتز سینه از نظر جنس و ویژگی‌ های آن

نوع پروتز ویژگی‌ها
پروتز سیلیکونی دارای بافت طبیعی و نرم ، شبیه به بافت سینه
پروتز سالین (آب‌نمکی) پرشده با محلول آب‌ نمک ، قابل تنظیم حجم و ایمن در صورت پارگی
پروتز ترکیبی ترکیبی از مواد سیلیکونی و آب‌ نمک برای ارائه مزایای هر دو نوع
پروتز ژلی چسبناک ژل سیلیکونی متراکم با ظاهر طبیعی و کمترین خطر چین‌ خوردگی

عمل جراحی پروتز سینه چگونه باعث فرم دهی سینه ها می شود؟

ممکن است این سوال خیلی از افراد باشد که چگونه با کاشت یک ایمپلنت می توان فرم سینه ها را بهبود بخشید؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم برای برخی از زنان عمل جراحی بزرگ کردن سینه یا کاشت ایمپلنت پستان  راهی برای افزایش اعتماد به نفس آن ها خواهد بود چرا که این افراد همواره از کوچک بودن پستان های خود ناراضی هستند. در واقع عمل بزرگ کردن سینه با قرار دادن ایمپلنت در سطح عضلات سینه یا زیر آن ها می تواند باعث افزایش حجم پستان ها شود و در نهایت به شما کمک کند تا ظاهر خود را بهبود بخشید. معمولا جراحی پروتز سینه در موارد مختلفی قابل استفاده است ،این موارد عبارت اند از:

  • افرادی که ظاهر سینه آن ها بسیار کوچک بوده یا حتی تناسبی میان این دو سینه وجود ندارد و اندازه آن ها با یک دیگر متفاوت است.
  • به وجود آمدن تناسب و ظاهر سینه پس از گذراندن دوران بارداری و شیر دهی
  • ایجاد تناسب بین پستان و عرض قفسه سینه با پروتز سینه
  • ترمیم سینه بعد از بیماری سرطان
  • رفع مشکلاتی همانند نامنظم بودن و نامتقارن بودن اندازه و ظاهر سینه ها

پیش از انجام عمل بزرگ کردن سینه بهتر است تمامی انتظارات و توقعاتی که از انجام آن دارید را به پزشک منتقل کنید ، چرا که این موارد به تصمیم گیری بهتر و انتخاب فرم نهایی و تغییرات اعمال شده بر روی سینه به پزشک کمک می کند و باعث می شود نتایج کاملا بابت میل شما باشد.

برای دریافت نوبت از بهترین دکتر جراحی پروتز سینه تهران دکتر رضا رفیع می توانید فرم تماس زیر را پر کنید تا سریعا با شما تماس گرفته شود.

 

نگاهی کلی به جراحی کاشت ایمپلنت سینه 

پروتز سینه

کاندیدای مناسب جهت انجام جراحی پروتز سینه

  • کسانی که در اثر بیماری سینه خود را از دست داده اند.
  • افرادی که به طور مادرزادی شکل ظاهری سینه آن ها مشکل دارد.
  • بانوانی که پس از دوران شیردهی پستان آن ها شل و افتاده شده است.
  • افرادی در اثر کاهش وزن دچار افتادگی پستان شده اند.

شرایط کاندیدای مناسب عمل پروتز سینه 

  1. افرادی که تصمیم به انجام پروتز پستان دارند در درجه اول باید از سلامت عمومی بسیار خوبی برخوردار باشند.
  2. زنانی که به دلیل درمان سرطان سینه ، پستان را تخلیه کرده اند بعد از طی شدن راحل درمان و در صورت تشخیص پزشک می توانند از این تکنیک برای برطرف کردن این موضوع استفاده نمایند.
  3. باید حداقل 18 سال داشته باشند و در صورتی که در سنین پایین تر قرار دارند حتما با پزشک در این خصوص مشاوره انجام دهند.
  4. باید در خصوص جراحی پروتز پستان انتظاراتی واقع گرایانه داشته باشند و دقیقا دلیل خود برای جراحی پروتز سینه را مشخص کنند.
  5. پیش از اینکه جراحی بزرگ کردن سینه را انجام دهید در خصوص بچه دار شدن تصمیم بگیرید و برنامه خود را مشخص نمایید.
  6. در صورتی که پستان های کوچکی دارید و تصمیم به بزرگ کردن انها دارید این تکنیک بسیار برای شما مناسب می باشد.
  7. تغذیه ای سالم داشته باشید و از مصرف غذاهای ناسالم خودداری نمایید.

 

پروتز سینه در تهران - دکتر رضا رفیع

 

انواع پروتز پستان

پروتزهای سینه از نظر شکل به دو دسته تقسیم می شوند :

  • گرد :  پروتز مدل گرد برای افرادی مناسب است که به سینه های گرد علاقه دارند و به طور کلی امروزه استفاده از این مدل ، متداول تر است. پروتز سینه گرد برای جراحی های اصلاحی یا ترمیمی و همینطور چرخش تکرار شونده پروتز استفاده می شوند.
  • قطره اشکی : استفاده از این نوع پروتز باعث می شود سینه بعد از انجام جراحی پروتز سینه ، شکل طبیعی تری داشته باشد. یکی از پر طرفدارترین مدل های انتخابی مدل اشکی می باشد.

ایمپلنت های مخصوص پستان از نظر سایز به سه دسته تقسیم می شود :

  • پروتز با برجستگی کم
  • با برجستگی زیاد
  • با برجستگی خیلی زیاد

انواع پروتز سینه بر اساس مواد تشکیل دهنده

  • ایمپلنت های سیلیکونی

این نوع پروتزها از ژل سیلیکون که در واقع ماده ای بی خطر برای بدن می باشد و ضرری به دنبال ندارد ، ساخته شده اند و بسیار شبیه به بافت طبیعی سینه می باشند ؛ استفاده از این نوع پروتز سینه نسبت به دیگر انواع آن امنیت بیشتری دارد. افرادی که می خواهند برای جراحی پروتز پستان خود از پروتز سیلیکونی استفاده کنند باید حداقل سن آن ها 22 سال باشد. بیشتر انواع ایمپلنت های سینه از ژل های سیلیکونی نرم ساخته می شوند که در یک لایه نازک محصور شده اند. پروتزهای سیلیکونی به دلیل قوام مناسب و وزن سبک تر از انواعی که با آب پر می شوند ، محبوب تر هستند.

مزایای پروتز های سیلیکونی

  1. طبیعی به نظر می رسد.
  2. امکان چین خوردگی در این نوع پروتز سینه بسیار کم است.

معایب 

  1. گران بودن
  2. برای گذاشتن این نوع پروتزها در سینه ، بهترین جراح سینه باید برش بیشتری ایجاد کند.

 

پروتز سینه در تهران - دکتررفیع

 

  • ایمپلنت های آب نمکی

این نوع پروتز سینه از آب نمک استریل تشکیل شده است. احتمال پارگی در پروتزهای آب نمکی وجود دارد ، البته در صورت پارگی این نوع پروتزها آب نمک درون آن توسط بدن جذب می شود و لازم به ذکر است که به دلیل وجود این ماده در بدن ، جذب آن توسط بدن باعث بروز مشکلی نخواهد شد. معمولا افرادی که سن آن ها بیشتر از 18 سال است می توانند از پروتز سینه آب نمکی استفاده کنند.

مزایای 

  • در این نوع پروتزها جراح پستانبه منظور قراردهی پروتز ، برش های کمتری ایجاد می کند.
  • هزینه آن نسبت به پروتز های سینه سیلیکونی کمتر است.

معایب 

  • ممکن است این نوع پروتز بر روی بافت سینه تاثیر بگذارد.
  • احتمال خالی شدن آن به صورت خود به خود وجود دارد.
  • ریسک چین خوردگی در آن زیاد است.

 

پروتز سینه در تهران - دکتررفیع

 

بزرگ كردن سینه بدون عمل جراحي 

همانطور که می دانید و در طول مقاله جراحی پروتز سینه نیز گفته شد سینه ها یکی از اندام های خاص و مهم برای افزایش زیبایی و تناسب اندام برای بانوان می باشد. داشتن سینه های خوش فرم ، بزرگ و متناسب با اندام برای بسیاری از خانم ها مهم تلقی می شود چرا که این مورد باعث افزایش اعتماد به نفس آن ها و همچنین افزایش جذابیت زنانگی آن ها می شود. تعدادی از افراد ذاتا و به طور طبیعی سینه های بزرگ و سفتی دارند اما برخی دیگر از سینه های کوچکی برخوردار می باشند. برای افزایش حجم ، ارتقا و زیبایی آن ها روش های متفاوتی مانند ورزش ، تزریق فیلر و ژل وجود دارد که در ادامه به توضیح مختصر هر یک از آن ها و مزایا و معایب آن ها خواهیم پرداخت.

  • ورزش کردن :

یکی از ساده ترین روش های بزرگ کردن سینه ها و خوش فرم کردن آن ها ورزش می باشد. اما باید در نظر داشته باشید که افزایش حجم سینه و فرم دهی به آن ها روندی طولانی است و نیاز به تعهد و رعایت برخی اصول دارد. نتایج به دست آمده از آن دائمی بوده اما زمان بر می باشد. درحالی که با عمل پروتز سینه می توان در کثری از ثانیه به نتایج ایده آل و مطلوبی دست پیدا کرد.

  • تزریق ژل :

روشی دیگر برای افزایش دادن سایز و بهبود فرم پستان ها می باشد. این ژل ها عمدتا از جنس هیالورونیک اسید هستند و با بدن متقاضیان سازگار می باشد از همین رو مشکلی را از بابت حساسیت برای بیماران به وجود نمی آورد. مدت ماندگاری فیلر ها در بدن بین 6 ماه تا 2 سال است و پس از آن خاصیت خود را از دست داده و نیاز به تزریق مجدد خواهد بود.

  • تزریق چربی:

آخرین روش بزرگ کردن سینه استفاده از روش انتقال چربی از بافت بدن بیمار می باشد. در این روش با پیکر تراشی و تخلیه چربی نقاط مختلف بدن ، چربی مورد نیاز برای تزریق فراهم می گردد. انجام جراحی پروتز سینه باعث افزایش سایز و حجم سینه ها می شود اما نتایجی مانند حجم دهی به سینه با ایمپلنت به دنبال ندارد. چرا که درصد کمی از چربی تزریق شده جذب بدن می شود و به مرور زمان با انجام فعالیت های بدنی و لاغر شدن نتایج از بین می روند.

عکس عمل پروتز سینه

پروتز سینه

 

چه کسانی نمی توانند جراحی پروتز سینه انجام دهند؟

جراحی پروتز سینه برای بسیاری از زنانی که به علت سرطان سینه یا دلایل دیگر ، یک یا هر دو سینه خود را از دست داده اند یا سینه های آنها به دلایل محیطی یا ژنتیکی کم حجم است ، گزینه مفیدی می باشد. با این حال ، برخی از افراد به دلایل مختلف نمی‌ توانند یا نباید عمل بزرگ کردن سینه را انجام دهند. ویژگی افرادی که عمل پروتز سینه برای آنها مناسب نیست در ادامه آمده است:

  1. وضعیت سلامت عمومی نامناسب: افرادی که به عنوان نمونه ، مشکلات جدی در سلامت عمومی دارند و به بیماری‌ های قلبی ، تنفسی ، یا دیابت کنترل نشده ، مبتلا هستند برای جراحی بازسازی سینه مناسب نمی باشند.
  2. اختلالات خونی: افرادی که مشکلات خونی جدی مثل اختلال در لخته‌ شدن خون داشته یا به کم خونی دچار هستند ، باید قبل از اقدام به عمل ، با پزشک خود مشورت کنند.
  3. درمان های پیشین: افرادی که قبلاً تحت درمان‌ هایی مثل رادیوتراپی یا شیمی‌ درمانی برای سرطان سینه قرار گرفته اند ، ممکن است با مشکلات خاصی در جراحی بازسازی سینه روبرو شوند.
  4. حساسیت به ترکیبات موجود در ایمپلنت : برخی از افراد ممکن است به ترکیبات موجود در پروتز سینه حساسیت داشته باشند. در این صورت، جراحی بازسازی سینه با استفاده از راهکارهای جایگزین مطرح می شود.
  5. ویژگی‌ های فردی : برخی افراد ممکن است از دیدگاه روانی یا فرهنگی ، به دلیل باورها و ارزش‌ های شخصی ، احساس نیاز به جراحی پروتز سینه نکنند.

تصمیم به انجام جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز باید به عنوان یک تصمیم شخصی با در نظر گرفتن ویژگی‌ ها و نیاز های فردی خودتان انجام شود و مشاوره با پزشک متخصص یکی از الزامات دستیابی به یک نتیجه موفقیت آمیز در عمل بزرگ کردن سینه محسوب می شود.

آیا عمل پروتز سینه عوارض دارد ؟

تمامی جراحی ها تا مدتی عوارضی مانند ورم ، قرمزی و غیره دارند که با گذشت زمان از بین می روند. چنانچه جراحی پروتز کردن سینه توسط بهترین دكتر پروتز سینه یا دیگر شهر های ایران انجام شود ؛ عوارض احتمالی عمل پروتز پستان به حداقل خواهد رسید ولی در غیر این صورت ممکن است باعث بروز عوارض جبران ناپذیری از قبیل عفونت ، درد شدید ، جداشدن زخم ، خونریزی ، تاخیر زمان بهبودی ، جمع شدن خون ، چین خوردگی پوست ، پارگی پروتز ، بی حسی نوک پستان ، جا به جا شدن پروتز ، ایجاد لخته خون ، قرارگرفتن نامناسب پروتز در سینه رخ دهد. به یاد داشته باشید که شما می توانید با رعایت کردن نکات مراقبتی و همچنین انتخاب یک جراح خوب و مجرب در شهر محل زندگی خود احتمال بروز چنین مشکلی را تا حد بسیار زیادی کاهش دهید. هیچ گاه از یاد نبرید که در کنار یک پزشک خوب ، نکات مراقبتی می توانند به شما کمک کنند چرا که در منزل تنها شما هستید که باید حواستان به سلامتی خودتان باشد. 

برای دریافت نوبت از بهترین دکتر عمل ایمپلنت سینه تهران دکتر رضا رفیع می توانید با شماره تماس  02188042494   و شماره موبایل 09192703400  تماس بگیرید.

آیا جراحی پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می شود؟

یکی از باور های اشتباهی که مردم در رابطه با ایمپلنت سینه دارند این است که کاشت پروتز باعث سرطان می شود. اما باید بگویم که در حال حاضر ، هیچ مطالعه اثبات شده پزشکی مبنی بر ارتباط عمیق کاشت پروتز پستان و سرطان وجود ندارد و از همین رو نمی توان ابتلا به سرطان را یکی از عوارض ایمپلنت پستان دانست. حضور پروتز در ناحیه پستان هیچ گاه باعث ایجاد سرطان نخواهد شد اما در بروز برخی از عوارض نادر هم چون سرطان های خاصی که از بافت سینه نیستند ، آن هم با درصد بسار کمی تاثیر گذار هستند. اما این نوع سرطان زود تشخیص داده می شود چرا که اولین علائم آن تجمع مایع دور پروتز استفاده شده می باشد. بنابراین زمانی که شکل و اندازه پروتز ها تغییر کرده باشد بهتر است به یک متخصص جراحی پروتز سینه یا جراحی پستان مراجعه نمایید.

 

پروتز سینه

 

ایمپلنت پستان بعد از سرطان بهترین جایگزین برای جراحی بازسازی سینه

اگر به سرطان پستان دچار شده اید و هم اکنون بهبود پیدا کرده اید و به هر دلیلی تصمیم گرفته اید که بازسازی سینه برای شما مناسب نمی باشد اما تمایل دارید که سینه های شما ظاهری مناسب و ایده آل داشته باشند ، پروتز پستان که در این حوزه پستان مصنوعی نیز نامیده می شود بهترین و مناسب ترین جایگزین می باشد. پروتز سینه می تواند بدون داشتن جراحی سنگین و طاقت فرسا به شما کمک کند تا به اندامی ایده آل و جذاب دست پیدا کنید. پس اگر می خواهید ظاهر سینه هایتان زیبا شود ولی تحت عمل جراحی بازسازی سینه قرار نگیرید می توانید از جراحی بزرگ کردن سینه استفاده کنید. پروتز پستان سریع ترین و بهترین راه حل برای پر کردن فضایی است که بافت و عضله سینه شما قبلا در آن قرار داشته است.

در پایان این نتیجه گیری رو می کنیم که پروتز breast نه تنها باعث سرطان سینه نمی شود بلکه به دلیل رجستگی سینه توده ها زودتر تشخیص داده می شوند و در عین حال به دلیل بررسی های مکرر برای سلامت پروتز سینه که با MRI انجام می شود تشخیص کانسر breast زودتر اتفاق می افتد. البته نوعی بسیار نادر از لنفوم سینه با یک نوع از پروتز وجود دارد که بسیار نادر بوده و هنوز در ایران گزارش نشده است که پزشک در ویزیت اولیه در این مورد با شما صحبت خواهد کرد .

اقدامات قبل از جراحی حجم دهی به سینه با پروتز 

  • اگر مبتلا به بیماری خاصی می باشید پزشک خود را در جریان بگذارید.
  • اگر بیمار از داروی خاصی استفاده می کند باید پزشک خود را مطلع کند.
  • تا مدتی قبل از انجام جراحی پروتز پستان اجازه مصرف سیگار و مشروبات الکی را ندارید.
  • افراد یک هفته قبل از جراحی قرار دادن پروتز در پستان نباید از داروهایی که باعث رقیق شدن خون می شود استفاده کنند.
  • طبق گفته های دکتر رفیع بهترین جراح پروتز سینه  در روز جراحی بیمار باید ناشتا باشد.
  • در روز جراحی تمام آزمایشات خود را همراه داشته باشید.
  • روز قبل از جراحی باید استحمام کنید.

در جلسه مشاوره جراحی پروتز سینه چه اقداماتی انجام خواهد شد؟

  • پزشک وضعیت فیزیکی سینه های شما را بررسی می کند
  • آزمایشاتی که پیش از پروتز سینه باید انجام دهید را به شما خواهد گفت .
  • دکتر رفیع بهترین جراح زیبایی و پلاستیک بدن  در این باره می گویند ، لازم است پیش از جراحی برزگ کردن سینه به سوالاتی در خصوص سوابق بیماری ها ، داروهای مصرفی و جراحی های پیشین خود سخن بگویید.
  • مصرف داروهایی که نیاز به قطع ان وجود دارد را حتما متوقف نمایید.

 

پروتز سینه در تهران - دکتررفیع

 

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

  • در دوره بهبودی خود ، توصیه می شود لباس های جلو باز بپوشید چرا که از لباس های جلو بسته راحت ترند.
  • سوتین طبی تجویز شده را حتی هنگام خواب نیز بر تن داشته باشید و تا زمانی که جراح معالج تان معین نموده از پوشیدن سوتین های فنردار خوددراری نمایید.
  • نوشیدن آب و مایعات فراوان در طول دوران نقاهت عمل کاشت پروتز پستان ، از بروز عفونت جلوگیری می کند ؛ البته در این مدت از مصر ف نوشیدنی های حاوی کافئین ، الکل و نیکوتین خودداری کنید.
  • طبق گفته های بهترین دکتر پروتز سینه ، باید از فعالیت های شدید و خشن ، هر گونه ورزشی که عضلات قفسه سینه را سفت می کند ، بلند کردن اجسام سنگین ، شنا کردن و غوطه ور شدن در وان حمام تا زمان توصیه شده ؛ پرهیز کنید.
  • پانسمانی که بر روی موضع جراحی شده قرار گرفته را طبق برنامه گفته شده تعویض  کنید.
  • آنتی بیوتیک و مسکن های تجویز شده را به منظور جلوگیری از بروز عفونت و درد احتمالی ناشی از عمل ؛ در ساعات توصیه شده مصرف نمایید.

سفت شدن سینه بعد از کاشت پروتز سینه

فرضیات بسیار زیادی در رابطه با سفت شدن پروتز ها در طول زمان وجود دارد و بسیاری از پزشکان در این زمینه معتقد هستند که واکنش بدن به پروتز به صورت تشکیل کپسولی هست که چنانچه این واکنش ادامه داشته باشد پروتز تحت فشار قرار می گیرد و کپسول ضخیم تر می شود و در ظاهر سینه سفت و جمع شده و  در موقعیت بالاتری قرار می گیرد به این حالت کپسولار کنتراکچر گفته می شود . لازم به ذکر است که تشکیل کپسول در اطراف ایمپلنت در تمام ایمپلنت ها در عرض چهار هفته اول به عنوان یک واکنش طبیعی رخ میدهد.که این ناشی از واکنش سیستم ایمنی به جسم خارجی می باشد.

درد و تغییر شکل پستان دو عارضه ناشی از انقباض کپسول در پروتز پستان یا همان کپسولار کنتراکچر می باشد. که متفاوت از تشکیل کپسول ناشی از واکنش ایمنی است و در هر زمانی مثلا ۶ ماه اول یا حتی ۱۰ سال بعد از کارگذاشتن پروتز سینه می تواند اتفاق بیفتد .

به یاد داشته باشید که سفت شدن بافت سینه بعد از انجام عمل کاشت پروتز پستان دلایل بسیار زیادی از قبیل عفونت پستان ها ، واکنش های التهابی بدن ، سرطان التهابی و غیره دارد که بهتر است برای تشخیص علت بروز آن و همچنین استفاده از بهترین روش درمانی به صورت حضوری به پزشک مورد نظر خود مراجعه کنید.

 

پروتز سینه در تهران - دکتر رضا رفیع

 

انتخاب سایز پروتز سینه با بیمار است یا پزشک؟

یکی از دغدغه های بیماران متقاضی کاشت ایمپلنت پستان این است که نمی دانند برای کاشت ایمپلنت از چه سایزی استفاده کنند. از آنجایی که افراد هیچ تصوری از نتایج نهایی ندارد انتخاب سایز پروتز ها با مشورت پزشک و نظر بیمارانجام می شود. جراح با اندازه گیری و انجام معایناتی دقیق ، رنج سایز مناسب برای ایمپلنت کردن پستان را مشخص می کند ، سپس بیمار بر اساس نطر و سلیقه خود می تواند از کوچک ترین یا بزرگترین سایزی که توسط پزشک پیشنهاد می دهد ، سایز مورد نظر خود را انتخاب کند. در صورتی که از رنج عددی که پزشک ارائه کرده است ، سایز کوچک تری را انتخاب کند ، عمل جراحی کاشت پروتز سینه  کاملا بی نتیجه بوده و شما نتیجه بوده و در صورتی که سایز بزرگتری انتخاب شود ، پستان ها فرمی غیر طبیعی به دست خواهند آورد یا به درستی در قفسه سینه جای نمی گیرد.

پروتز سینه روی عضله یا زیر عضله ؟؟

برای تصمیم گیری در این خصوص ، در اولین گام ابتدا باید با پزشک خود مشورت کنید ، زیرا وی بهتر و راحتر تر می تواند شما را در تصمیم گیری راهنمایی کند. یکی از شایعاتی که در این زمینه وجود دارد و باعث می شود افراد در زمان تصمیم گیری گمراه شوند این است که زمانی که ایمپلنت بالای عضله سینه شما قرار می گیرد ، سفت خواهد شد و شکلی مصنوعی و نامتعارف به وجود خواهد آورد. با اینکه شاید این مورد به دلیل انتخاب سایز نادرست برای برخی از افراد به وجود آید ، اما در کل می توان گفت نتیجه جراحی بزرگ کردن سینه به بدن و آناتومی منحصر به فرد هر شخص بستگی دارد. مقدار عضله و بافت ، اندازه پروتز پستان ، جنس آن و اهداف شخصی از جمله مواردی هستند که باید در نظر گرفت و بر اساس آن تصمیم گرفت. 

جراحی ترمیمی  پروتز سینه ، دلیلی مهم برای انتخاب محل قرار گیری پروتز

اگر در گذشته عمل جراحی بزرگ کردن سینه را انجام داده اید ، احتمال دارد در زمان تصمیم گیری برای انجام دوباره آن نیاز باشد در خصوص موقعیت قرار گیری ایمپلنت سینه تحقیق کنید. چنانچه که جراحی پروتز سینه  را نیز انجام نداده اید ، به این نکته توجه بیشتری داشته باشید تا از بروز عوارض جانبی جلوگیری کنید. عمل ترمیمی کاشت پروتز پستان معمولا برای تعویض ایمپلنت ها انجام می شود. اما می توان از آن برای رفع مشکلاتی که با مرور زمان به وجود آمده اند نیز بهره گرفت. این معضلات شامل شل شدن پوست ، جا به جا شدن ایمپلنت ها ، موج دار شدن آن ها ، انقباض کپسول و غیره می شود. قبل از انجام عمل جراحی کاشت ایمپلنت در پستان ، شما و جراح فوق تخصص پلاستیک انتخابیتان باید در خصوص نوع پروتز و جایگاه قرار گیری آن برای جلوگیری از بروز مشکلات فوق صحبت کنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.

تفاوت های لیفت و پروتز سینه 

پروتز سینه و لیفت هر کدام عملی جداگانه می باشند و اهدافی جداگانه دارند. هدف از لیفت سینه رفع افتادگی ، بالا کشیدن سینه ها ، رفع عیوب ظاهری ، حجم دهی به سینه ها و همچنین عدم تقارن آن ها است. پروتز پستان حتی در جهت رفع افتادگی به صورت خفیف نیز مفید می باشد. برای افتادگی های شدید نیز بهتر است از تکنیک های لیفت سینه استفاده کنید.
با توجه به این نکته که پروتز تنها باعث افزایش سایز سینه می شود و افتادگی سینه ها را برطرف نمی کند بنابراین اگر جراحی ، چنین توصیه ای به شما کرد به مهارت و تخصص او شک کنید. برش هایی که در لیفت سینه ایجاد می شود به مقدار افتادگی سینه بستگی دارد. بنابراین هر چه افتادگی سینه بیشتر باشد برش هایی که در این قسمت از بدن ایجاد می شود نیز بیشتر می شود. همچنین می توان گفت مقدار برش به میزان اندازه پروتزها بستگی دارد.

 

پروتز سینه در تهران - دکتررفیع

 

ماستوپکسی چیست؟

نوعی عمل زیبایی سینه می باشد که در آن پروتز سینه و لیفت هر دو به طور همزمان انجام می شوند. در این تکنیک ، ابتدا پوست های اضافه ای که در اطراف پستان می باشند برداشته شده و مقدار کمی از سینه ها به سمت بالا کشیده می شوند. به همین جهت جراح در طول عمل آن را کوچک و نوک سینه را نیز تنظیم می کند.
پس از لیفت سینه و برطرف شدن افتادگی آن ، پروتز پستان در قسمت مناسبی قرار می گیرد تا موجب حجم دهی به سینه ها و خوش فرمی آن ها کند. پروتز سینه برای تمام بانوان الزامی نیست و تنها افرادی می توانند عمل بزرگ کردن سینه را انجام دهند که علاوه بر فرم سینه ها از افتادگی آن ها نیز ناراضی باشند.

آیا پس از پروتز کردن سینه نیز می توان سفر هوایی انجام داد؟

عمل کاشت ایمپلنت سینه با سفرهای هوایی هیچ گونه دخالتی ندارد و در واقع می توان گفت کاهش فشاری که ناشی از سفرهای هوایی هستند بر پروتز پستان هیچ گونه تاثیری نمی گذارند. اما نکته مهمی که باید خاطر نشان کنیم این است که سفرهای هوایی تا 24 ساعت پس از عمل افزایش سایز سینه ممنوع می باشد. البته بستگی به نظر پزشک دارد با توجه به پیچیدگی عمل ممکن است ایشان دو تا هفت روز سفر هوایی را برای بیمار ممنوع کند. در کل بهتر است پس از پروتز سینه ، سفر هوایی را تا از بین رفتن عوارض و طبیعی شدن وضعیت بدن به تعویق انداخت.

آیا ممکن است پروتز پستان را تعویض کنید؟

ممکن بود در گذشته هر چند سال یکبار برای یکدست باقی ماندن سینه ها ، پروتز سینه را تعویض کرد. اما با پیشرفت علم ، امروزه در صورت خالی شدن پروتز ، پارگی و یا ایجاد هر شکل دیگری به تعویض پروتز نیازی نیست. احتمال تغییر شکل یا پارگی پروتز بعد از 10 سال بسیار زیاد می باشد اما بعضی از آن ها تا 20 سال نیز دوام می آورند. به همین جهت طبق نظر پزشکان پروتز سینه می بایست به طور مرتب چک شود.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

سوالات متداول پروتز پستان و پاسخ دکتر رضا رفیع به آن ها 

پروتز های پستان ماندگاری حدودا 10 ساله دارند اما دائمی نمی باشند و بعد از این مدت باید حتما نسبت به تعویض مجدد انها اقدام نمایید.اما در صورتی که در این بین پارگی برای پروتز سینه پیش بیاید لازم است که خیلی سریع انها را تعویض نمایید.

این یک دغدغه بزرگ برای داوطلبین عمل بزرگ کردن سینه می باشد البته نمی توان منکر این قضیه شد که قطع عصب حسی نوک سینه در پروتز پستان محتمل است ولی احتمال آن بسیار کم است و زیباجویان باید بدانند که بی حسی در ناحیه سینه و نوک آن در اوایل عمل می تواند یک یافته طبیعی باشد و باید حداقل ۳-۶ ماه برای ریکاوری آن حوصله به خرج دهند.

در پاسخ به این سوال باید بگویم که برای انتخاب برند مناسب باید از پزشک متخصص خودتان مشاوره بگیرید. چرا که امروزه شرکت های مختلفی در حال تولید و ارائه ایمپلنت هستند که از ویژگی های یکسانی برخوردارند و با توجه به اینکه در عصر دیجیتال هیچ اطلاعاتی نیست که زمان کوتاهی بین شرکت های رقیب افشا نگردد . لذا تکنولوژی ساخت در همه ایمپلنت ها یکسان هست و همگی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و قیمت آنها در یک دامنه نزدیک به هم هست. برخی از آنها قدمت بیشتری و برخی نوپا هستند و انتخاب آنها یک امر سلیقه ایی می باشد .

  • همانطور که اشاره شد جهت قراردهی پروتز در بافت پستان ، برش پستان ممکن است در زیر آن ، دور هاله سینه ، زیر بغل ایجاد شود.
  • دکتر رضا رفیع در این باره می گویند ، متداول ترین برشی که برای ایمپلنت کردن سینه لحاظ می گردد ، برش در زیر پستان می باشد ؛ لذا در این صورت برش جراحی در چین طبیعی زیر پستان مخفی شده و قابل رویت نخواهد بود.
  • در خصوص باقی ماندن جای بخیه جراحی کاشت پروتز در سینه نیز باید خاطر نشان شد که با مصرف صحیح پمادهای تجویز شده و رعایت اصولی مراقبت های بعد از عمل ، جای بخیه جراحی به تدریج محو شده و به مرور زمان به میزان قابل ملاحظه ای محو می شود.

برای بزرگ کردن سینه ، جراحی گذاشتن پروتز سیینه تحت بیهوشی عمومی در طول 1 الی 2 ساعت انجام می شود. برای انجام جراحی پروتز پستان ، پزشک در ناحیه های مختلف بدن با توجه به شرایط بیمار برش های را در ناحیه زیر بغل ، اطراف هاله نوک سینه و یا چین زیر سینه به وجود می آورد. اینکه پزشک در کدام ناحیه برش های مورد نیاز را به وجود آورد به پزشک شما ، اندازه و فرم پروتز مورد استفاده و  موارد از این دست قبیل بستگی دارد. 

از سوالات عمده خانم ها در هنگام مشاوره برای پروتز پستان یکی این هست که آیا پروتز سینه روی شیر دهی تاثیر دارد در جواب باید گفت خیر به هیچ عنوان چون محلی که پروتز گذاشته می شود تاثیری روی بافت غددی ندارد و در ناحیه دیگری هست پس با خیال راحت می توانید پروتز بگذارید و شیردهی طبیعی داشته باشید .

تا این لحظه هیچ مشکلی از این بابت گزارش نشده که شیر دادن از سینه حاوی پروتز اثر سویی روی بچه داشته باشد .


 

بهترین جراح لیفت صورت در تهران - دکتر رفیع
دکتر رضا رفیع

دکتر رضا رفیع با کد نظام پزشکی 47801 ، یکی از بهترین جراحان پلاستیک در ایران (تهران ) هستند که دارای بیش از 20 سال سابقه انجام جراحی پلاستیک و زیبایی را دارند. دکتر رضا رفیع عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران بوده و دارای بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی می باشند. تخصص بالای ایشان ، ( فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی) نشان دهنده مهارت بالا در زمینه انجام انواع عمل های زیبایی می باشد.

0 0 آرا
امتیازدهی به مقاله
ثبت نام
اطلاع از
guest
5 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
شیدا
شیدا
1 سال گذشته

دکتر لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان خطرناکه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مونا
مونا
1 سال گذشته

سلام دکتر رفیع ببخشید می خواستم بدونم تورم تا چند روز بعد از پروتز سینه ادامه دار هست و طبیعی محسوب میشه ؟

مبینا
مبینا
1 سال گذشته

سلام جناب دکتر ، لطفا در رابطه با تفاوت پروتز سینه و تزریق چربی بیشتر توضیح بدین ، عوارض کدوم روش کمتر هستش ؟ ممنون

دکتر رضا رفیع

اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه